Tudásbázis - IICA: KA1 mobilitás

Témakör: Egyéb

ArrayIICA: KA1 mobilitás

Az Európai unió Erasmus+ KA1 programja számos lehetőséget kínál a tagállamok oktatási intézményeiben dolgozó tanárok és egyéb munkatársak külföldi látogatások formájában megvalósuló továbbképzésére. A Trebag Kft tanárai és trénerei az IICA projekt keretén belül fejleszthetik IKT képességeiket. A többek között hátrányos helyzetű polgárok (munkanélküliek és idősek) integrációjában is tevékenykedő intézményünk munkatársainak kínál továbbképzési lehetőséget az IICA (“ICT supported tools and methods for the integration of disadvantaged citizens through adult education” ) projekt. A kétéves továbbképzési program keretében 2-2 munkatársunk 4 ország 4 különböző felnőttoktatási intézményében ötnapos tréningen vesz részt.

Az Európai Bizottság támogatást nyújtott ennek a projektnek a költségeihez.
Ez a kiadvány (közlemény) a szerző nézeteit tükrözi, és az Európai Bizottság nem tehető felelőssé az abban foglaltak bárminemű felhasználásért.
A projektet az Európai Bizottság támogatta. A kiadványban (közleményben) megjelentek nem szükségszerűen tükrözik az Európai Bizottság nézeteit.


Fejlesszük együtt
Fejlesztést segítő vélemények, javaslatok, videók, fotók.
Hozzászóláshoz be kell lépned!
 


Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Tudásbázis > IICA: KA1 mobilitás