Munkatársaink

  Kövesd Péter

Megalakulása óta (1989) vagyok a TREBAG Kft ügyvezető igazgatója és a 90-es évek közepétől többségi tulajdonosa. Van egy gépészmérnöki diplomám és egy szabadalmi ügyvivői végzettségem. Mindig is kutatás-fejlesztéssel és innovációval foglalkoztam. A múlt század 80-as éveitől kezdve innovációs menedzserkedem. (De furcsa leírni, hogy múlt század). Úgy gondolom, legnagyobb sikerem, hogy a TREBAG Kft már több mint 23 éve (2012 októberében) a piacon van. Igaz, ez alatt a 23 év alatt számos kanyart kellett végrehajtanunk, hisz a piaci környezet állandóan változott. Már a 90-es évek végén is vettünk részt uniós projektekben (Phare, Innovation Relay Centre), de az uniós projektekben való részvételünk csak a XXI. század elejétől vált jelentőssé. Számos, az államigazgatás számára készülő stratégia kidolgozásában és megvalósításában vettem részt, de ezen munkaterhelések nagysága ugyancsak hullámzó volt, akárcsak a KKV-k és a nagyvállalatok számára végzett K+F és innovációs menedzseri munka. Természetesen én is részt vettem uniós Life-long Learning projektekben, és néhány projekt elképzelésemből nyertes projekt is lett.

Sikereimet jó részt munkatársaimnak - közte a feleségemnek - köszönhetem, akik túlnyomó többsége jól képzett, ambiciózus és csinos fiatal hölgy. Ők bebizonyították, hogy az EU szintjén is lehet versenyképesnek lenni. Lehet is irigyelni smiley

e-mail cím: peter.kovesd@trebag.hu

  Kövesd Andrea 

1991 óta dolgozom a Trebagban, 1994 óta a cég társtulajdonosa vagyok. Az Európai Uniós projektekben 1996 -ban vettem részt először, mint Innovation Relay Center egyik munkatársa, majd a V. Kutatási és Fejlesztési Keretprogramom belül dolgoztam ITC projektekben. 2000 -ben kezdtem oktatási projektekkel foglalkozni. 2002-2005 között vezettem a "Plantprotection" projektet, 2010-2012 -ben pedig a "Herbs" gyógynövénytermesztési projektet, de több mint 20 projektben voltam aktív résztvevő.

Alapképzettségem szerint okleveles agrármérnök vagyok, 1991-ben a Jogi Továbbképzőn szereztem szabadalmi ügyvivői képesítést, majd  a Közgazdasági Tudomány Egyetem Vezetőképző Intéztének DMS képzésére jártam 1994 és 1996 között.

e-mail cím: andrea.kovesd@trebag.hu

  Vojtkó Ilona

A cég mindenese vagyok, már 2002 óta ügyintézek a Trebag-nál nap, mint nap. Hivatalos megnevezésem - irodavezető smiley

Szabadidőmben a kiskutyáimmal Ashley-vel, Honey-val, Noellel, Zooey-val és Tharával lófrálunk, vagy épp kiállításokon veszünk részt.

e-mail cím: ilona.vojtko@trebag.hu

  Nagy Enikő

2008 óta dolgozom a Trebag Kft-nél tudományos munkatársi és projektmenedzseri munkakörben. Számos Európai uniós projekt magyar koordinálása fűződik nevemhez, melyek elsősorban egészségmegőrzés, szociális integráció, nem-formális felnőttoktatás és intergenerációs oktatás témakörében valósultak meg. "Az ötvenen túl is fitten" (KIFLI) , "Az idősödők mentális jóléte" (MENTA50+) , valamint az "Outdoor ICT"  című, az Európai unió Grundvig programja által támogatott nemzetközi projektek szerzője vagyok. Képesítéseim: ELTE : Magyar-angol szak,   Pázmány P.Tudományegyetem: Európa-szakértő,   Testnevelési Egyetem, szakedző

 e-mail cím: eniko.nagy@trebag.hu     

 

 

Bulla Zsófia

Okleveles egészségügyi szakmenedzserként, okleveles angol nyelv és irodalom szakos bölcsész és tanárként és Certified European Project Manager Trainer-ként (akkreditációs szám: CUB_TOT_271006-1544-244) közel 30 hazai és uniós projekt megvalósításában vettem részt az elmúlt 10 év során.

Jelenleg az „InnoMe” (2015-1-HU01-KA202-13551) Erasmus+ KA2 projektet, valamint K+F menedzserként egy 4 éves futamidejű konzorciális nagyprojektet koordinálok; ez utóbbi a GINOP „K+F versenyképességi és kiválósági együttműködések” c. pályázati felhíváson nyert több milliárd Ft támogatást.

Részt veszek továbbá oktatási anyagok kidolgozásában, tréningek tartásában és a cég innováció menedzsment tanácsadási tevékenységében is.

e-mail address: zsofia.bulla@trebag.hu

 

 

Kövesd Nóra

 

Műszaki menedzserként végeztem a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen.

2013 óta dolgozom a TREBAG Kft.-nél, mint innovációs menedzser.

Jelenleg több Erasmus+ KA2-s projekt, illetve egy GINOP „K+F versenyképességi és kiválósági együttműködések” c. pályázati felhíváson nyert projekt megvalósításában veszek részt.

Továbbá résztveszek az innováció menedzsmenthez kapcsolodó tanácsadási tevékenységeinkben is.

E-mail cím: nora.kovesd@trebag.hu

Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Cégünkről > Munkatársaink