Munkatársaink

  Kövesd Péter

Megalakulása óta (1989) vagyok a TREBAG Kft ügyvezető igazgatója és a 90-es évek közepétől többségi tulajdonosa. Van egy gépészmérnöki diplomám és egy szabadalmi ügyvivői végzettségem. Mindig is kutatás-fejlesztéssel és innovációval foglalkoztam. A múlt század 80-as éveitől kezdve innovációs menedzserkedem. (De furcsa leírni, hogy múlt század). Úgy gondolom, legnagyobb sikerem, hogy a TREBAG Kft már több mint 23 éve (2012 októberében) a piacon van. Igaz, ez alatt a 23 év alatt számos kanyart kellett végrehajtanunk, hisz a piaci környezet állandóan változott. Már a 90-es évek végén is vettünk részt uniós projektekben (Phare, Innovation Relay Centre), de az uniós projektekben való részvételünk csak a XXI. század elejétől vált jelentőssé. Számos, az államigazgatás számára készülő stratégia kidolgozásában és megvalósításában vettem részt, de ezen munkaterhelések nagysága ugyancsak hullámzó volt, akárcsak a KKV-k és a nagyvállalatok számára végzett K+F és innovációs menedzseri munka. Természetesen én is részt vettem uniós Life-long Learning projektekben, és néhány projekt elképzelésemből nyertes projekt is lett.

Sikereimet jó részt munkatársaimnak - közte a feleségemnek - köszönhetem, akik túlnyomó többsége jól képzett, ambiciózus és csinos fiatal hölgy. Ők bebizonyították, hogy az EU szintjén is lehet versenyképesnek lenni. Lehet is irigyelni smiley

e-mail cím: peter.kovesd@trebag.hu

 

  Kövesd Andrea 

1991 óta dolgozom a Trebagban, 1994 óta a cég társtulajdonosa vagyok. Az Európai Uniós projektekben 1996 -ban vettem részt először, mint Innovation Relay Center egyik munkatársa, majd a V. Kutatási és Fejlesztési Keretprogramom belül dolgoztam ITC projektekben. 2000 -ben kezdtem oktatási projektekkel foglalkozni. 2002-2005 között vezettem a "Plantprotection" projektet, 2010-2012 -ben pedig a "Herbs" gyógynövénytermesztési projektet, de több mint 20 projektben voltam aktív résztvevő.

Alapképzettségem szerint okleveles agrármérnök vagyok, 1991-ben a Jogi Továbbképzőn szereztem szabadalmi ügyvivői képesítést, majd  a Közgazdasági Tudomány Egyetem Vezetőképző Intéztének DMS képzésére jártam 1994 és 1996 között.

e-mail cím: andrea.kovesd@trebag.hu

 

  Vojtkó Ilona

A cég mindenese vagyok, már 2002 óta ügyintézek a Trebag-nál nap, mint nap. Hivatalos megnevezésem - irodavezető smiley

Szabadidőmben a kiskutyáimmal Ashley-vel, Honey-val, Noellel, Zooey-val és Tharával lófrálunk, vagy épp kiállításokon veszünk részt.

e-mail cím: ilona.vojtko@trebag.hu

 

  Nagy Enikő

2008 óta dolgozom a Trebag Kft-nél tudományos munkatársi és projektmenedzseri munkakörben. Számos Európai uniós projekt magyar koordinálása fűződik nevemhez, melyek elsősorban egészségmegőrzés, szociális integráció, nem-formális felnőttoktatás és intergenerációs oktatás témakörében valósultak meg. "Az ötvenen túl is fitten" (KIFLI) , "Az idősödők mentális jóléte" (MENTA50+) , valamint az "Outdoor ICT"  című, az Európai unió Grundvig programja által támogatott nemzetközi projektek szerzője vagyok. Képesítéseim: ELTE : Magyar-angol szak,   Pázmány P.Tudományegyetem: Európa-szakértő,   Testnevelési Egyetem, szakedző

 e-mail cím: eniko.nagy@trebag.hu     

 

Kövesd Nóra

Műszaki menedzserként végeztem a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen.

2013 óta dolgozom a TREBAG Kft.-nél, mint innovációs menedzser.

Jelenleg több Erasmus+ KA2-s projekt, illetve egy GINOP „K+F versenyképességi és kiválósági együttműködések” c. pályázati felhíváson nyert projekt megvalósításában veszek részt.

Továbbá résztveszek az innováció menedzsmenthez kapcsolodó tanácsadási tevékenységeinkben is.

E-mail cím: nora.kovesd@trebag.hu

 

  Zsóri Gergely

2012 óta több európai szervezettel dolgoztam. Részt vettem számos Erasmus+ projekt fejlesztésében, szervezésében és koordinációjában.

A kreativitással, a közösség építéssel és személyiség fejlesztéssel foglalkozó projektek az erősségeim. Ezekről a területekről vannak a legrelevánsabb tapasztalataim, és a személyes érdeklődésem fókusza is ez.

Jelenleg művészet terapeutának tanulok egy post-graduális képzés keretein belül Budapesten. Egyetemet Walesben végeztem művészeti szakon, ahol főleg közösség építésre és személyiség fejlesztésre fókuszáltam. Ezek mellett van egy mozgókép és animáció készítői és egy hangmérnöki végzettségem, amik egy biztos kreatív-digitális hátterret adnak.

 e-mail cím: gergely.zsori@trebag.hu    

 

  Várnai Mónika

Visszatérőként 2020 novembere óta dolgozom ismét a  Trebag Kft-nél, korábban 2013-2015 között már erősítettem a Trebag csapatát. Közgazdász végzettséggel tudományos munkatársi és projektmenedzseri munkakörben hasznosulok. Jelenleg környezeti, mezőgazdasági, tananyagfejlesztési,  és innovációs témákban veszek részt Erasmus+ KA2-es projektekben, de adatelemzéssel, adatvizualizációval is szívesen foglalkozom.

Végzettségeim: Budapesti Corvinus Egyetem MBA közgazdász, Central European University Környezeti szabályozás és környezetpolitika MSc, klímareferens képzés, teamcoaching alapismeretek. Aktív tagja vagyok a Nagykovácsi Természet-és Környezetvédő Egyesületnek, fontosnak tartom a helyi környezetvédelmet.

 e-mail cím: monika.varnai@trebag.hu    

Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Cégünkről > Munkatársaink