Innovációs központ

Ön most portálunk innovációs központjában jár. Egy olyan innovációs központban, amely szándékai szerint a közösségi vagy másnéven a nyitott innovációt hivatott elősegíteni.

Ha cége, intézménye terméket, szogáltatást vagy éppen technológiát fejleszt, és biztos abban, hogy munkatársai ismerik illetve képesek kidolgozni és megvalósítani a legjobb, leghatékonyabb megoldásokat, akkor Önnek nem ajánljuk a nyitott innovációt. De ha úgy gondolja, hogy munkatársainak szellemi kapacitása korlátozott, és a világ fejlesztői közösségében lehetnek olyanok, akik tudása segítheti az önök kutatás-fejlesztési, innovációs tevékenységét, akkor feltétlen ajánljuk portálunk nyitott innovációs részét. Amennyiben úgy gondolja, hogy a világ fejlesztő közössége képes Önnek segítséget nyújtani, használja Innovációs Központunk Technológia kereső és ajánló dobozának Technológia kereső részét.

Amennyiben szeretne részt venni közösen vagy akár egyedül a Technológia kereső és ajánló dobozban fejlesztésre meghirdetett technológiák fejlesztésében figyelje a meghirdetett problémákat, és vegyen részt a fejlesztésben.

Amennyiben Önnek olyan továbbfejlesztésre alkalmas szellemi terméke (pl. találmány, szoftver, know-how, stb.) van, amelyet szeretne továbbfejleszteni, hasznosítani vagy éppen eladni, mutassa be azt az Innovációs Központunk Technológia kereső és ajánló dobozának Technológia ajánló részében.

Amennyiben biztos benne, hogy projektjét saját forrásból, pályázati támogatásból vagy éppen hitelből tudja finanszírozni, Önnek nincs szüksége ránk. Ha azonban a fejlesztéshez vagy az új termék piacra viteléhez befektetőre van szüksége, akkor tegye közzé projektjét és befektetés igényét az Innovációs Portálunk Befektés kereső és befektető dobozának befektetés kereső részében.

Amennyiben Ön innovatív projektekbe vagy cégekbe szeretne befektetni, figyelje az Innovációs Portálunk Befektés kereső és befektető dobozának befektetés kereső részében közétetett kereséseket és/vagy tegye közzé befeketési szándékát ugyanezen doboz befektetést ajánló részében

Nyitott innovációt azonban nem csak Innovációs Központunk, hanem Jóllét Living Lab-unk is alkalmaz. A living lab módszer ugyanis olyan nyitott innovációs módszer, amely a fejlesztésbe bevonja a végfelhasználókat is, és amelynek valóságos központja is van. (A nyitott innováció többnyire kizárólag virtuális módszer.

Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Innovációs központ