Idősödő

 

Kiknek szól ez az oldal?

 

Ez az oldal, és az itt található számos projekt NEM CSAK idősödőknek szól. Mindenkinek, aki volt, jelenleg az, vagy a jövőben ebbe a csoportba fog tartozni. Magyarul

Te sem maradhatsz ki!

Ha érdekel, hogyan őrizheted meg tettrekészségedet, egészségedet, aktivitásodat, ha szeretnél sok mindent megtudni az 50 év feletti korosztályról, s arról, hogyan lehet jól érezni magunkat a bőrünkben kicsit érettebb fejjel, milyen tanulási lehetőségek, irányok állnak a korosztály rendelkezésére, milyen egészségmegőrző programokat kínálunk akár helyben, akár a projekteken keresztül, milyen tananyagokat érdemes átböngészni,: akkor igazán jó helyen jársz!

 

Milyen anyagokat találok itt?

 

Cégünk kiemelt helyen kezeli az 50 év felettiekkel kapcsolatos témákat és projekteket. Jóllét living labünkben speciális egészségmegőrző programokat kínálunk a korosztály számára. Tai-ji és Nordic walking óráinkon nem csak egy vidám közösség tagjaként sportolhatnak, hanem egészséges életmóddal kapcsolatos tippeket is kaphatnak a résztvevők. Lehetőséget kínálunk fizikai állapotfelmérésre, s egészségügyi tanácsadásra.

Az ehhez a témához kapcsolódó projektünk keretében gazdag videó és képanyaggal ellátott online oktatóanyagot fejlesztettünk ki. (Kifli projekt)

Különös figyelmet fordítunk a szellemi frissesség megőrzésének lehetőségeit bemutató oktató anyagok fejlesztésére és terjesztésére is.

Egyéb programjaink keretében lehetőség nyílik karrier-és életmódváltoztatással kapcsolatos információcserére (DLC projekt), Idősek oktatását segítők képzési anyagának elérésére (Sage projekt), az 50 év feletti korosztály számítógépes tudásának elmélyítésére, valamint idősek oktatásával foglalkozó cégek számára minőségbiztosítási rendszer kidolgozására.

 

Ajánlott tartalom
Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Ajánlott tartalom