Új szolgáltatás: Az innováció menedzsment fejlesztése és belső auditja vállalatoknál és intézményeknél a 2014-ben megjelent „Az innováció menedzselése” c. mtMSZ CEN/TS 16555-1 szabvány alapján
Új szolgáltatás: Az innováció menedzsment fejlesztése és belső auditja vállalatoknál és intézményeknél a  2014-ben megjelent „Az innováció menedzselése” c. mtMSZ CEN/TS 16555-1 szabvány alapján
2014-09-01 17:31:02

 Az utóbbi időben többen, - köztük nemzetközi nagyvállalatok, - érdeklődtek nálunk afelől, hogy tudnánk-e segíteni nekik korszerű innovációs menedzsment rendszerük kiépítésében és auditálásában.

Már sokan tudják ugyanis, hogy a fejlett innovációs rendszer bevezetése és alkalmazása jelentősen növelheti a versenyképességet és segítheti a tartósan biztos működést. Ráadásul várhatóan újabb hazai és európai uniós pályázatok jelennek meg hamarosan Magyarországon. Mint már ismeretes, ezek jelentős összeggel fogják támogatni a kutatás-fejlesztést és innovációt. Márpedig a támogatás elnyeréséhez bizonyítani kell a pályázó alkalmasságát és/vagy kiválóságát a K+F és innovációs projektek megvalósítására.

Az érdekelt cégek már valószínűleg azt is tudják, hogy az Innovációs Unióban (amely név manapság az EU egyik új meghatározása) komoly sikereket csak fejlett innovációs menedzsment rendszerrel lehet elérni.    

2014-ben megjelent „Az innováció menedzselése” c. mtMSZ CEN/TS 16555-1 szabvány, amelynek célja, „hogy útmutatásként szolgáljon a szervezetek szisztematikus innovációs gyakorlatainak, egy innovációirányítási rendszer (IMS) bevezetéséhez, fejlesztéséhez és fenntartásához”.

A TREBAG Kft Magyarországon kizárólagos joggal rendelkezik az európai uniós INNOSUTRA projekt eredményeinek hasznosítására. Az INNOSUTRA projekt eredményeinek egy része pedig éppen az innovációs audit megvalósítását tartalmazza.

Az érdeklődéseket komolyan vettük, és így cégünk, illetve munkatársaink felkészültek arra, hogy az INNOSUTRA projektben meghatározott módszer alkalmazásával segítsük ügyfeleinket „Az innováció menedzselése” c. mtMSZ CEN/TS 16555-1 szabvány bevezetésében és belső auditjának végrehajtásában.

Készséggel állunk rendelkezésre, segítünk! 

Részletesebb információért keresse munkatársainkat:
Kövesd Péter: peter.kövesd@trebag.hu
Orosz Anna Linda: annalinda.orosz@trebag.hu
Várnai Mónika: mónika.varnai@trebag.hu

Telefon: 06 26 555 221

 

Fejlesszük együtt
Fejlesztést segítő vélemények, javaslatok, videók, fotók.
Hozzászóláshoz be kell lépned!
 


Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Cégünkről > Hírek > Új szolgáltatás: Az innováció menedzsment fejlesztése és belső auditja vállalatoknál és intézményeknél a 2014-ben megje ...