Értékelési rendszer a szakképzésben
Értékelési rendszer a szakképzésben
2015-06-03 17:03:27

Elindult az OPEN QAsS projekt!

  A Nyílt forráskódú, minőségbiztosítási rendszer kidolgozása európai szakiskolák számára témájával foglalkozó projekt céljai:   Minőségbiztosítási kultúra javítása; a legmegfelelőbb QA módszereket kijelölése, hogy az iskolák, szervezetek mindennapi minőségbiztosítási gyakorlatához illeszkedjen. Uniós szintű online alapú tudásmegosztási közösség konzultációját kialakítani –szaktanárok, szakoktatók, QA iskolák és szervezetek bevonásával.
    Egy jól konfigurálható web-alapú eszköz kifejlesztése (nyílt forráskódú szoftveres megoldással), hogy tehermentesítse, megkönnyítse, egyszerűsítse az intézményi minőségbiztosítási menedzsment rendszerek kezelését.
   Nemzetközileg elismert európai szintű tanúsítvány kifejlesztése adott intézményekben minőségirányítási feladatot ellátó, a szakképzésben dolgozó tanárok és oktatók fáradozásinak megkönnyítésére.

A partnerek az Alcalai Egyetemen tartott májusi partnertalálkozón pontosították az online felülettel kapcsolatos elképzeléseiket, s megtárgyalták a zsakképzés minőségbiztosításának európai dimenzióit.

Fejlesszük együtt
Fejlesztést segítő vélemények, javaslatok, videók, fotók.
Hozzászóláshoz be kell lépned!
 


Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Cégünkről > Hírek > Értékelési rendszer a szakképzésben