Technológia kereső és ajánló

 

Nem regisztrált felhasználóink csak olvashatják. Ha aktívan szeretne bekapcsolódni az oldal életébe, regisztráljon! Ha cége van, ne felejtsen el cégként (is) regisztrálni.

Ön most az Innovációs Központ technológia kereső - Technológia ajánló oldalán jár.

Amennyiben az Ön cége új terméket, szolgáltatást, technológiát vagy hasonlót (egy szóval technológiát) fejleszt, és úgy gondolja, hogy a fejlesztésbe szívesen bevonná mindazon ötleteket, tudást, tapasztalatot,

  • amellyel az adott témában az Ön közvetlen munkatársai nem rendelkeznek,
  • de Magyarországon illetve szerte a világban esetleg mások rendelkeznek,
    • és bízik abban, hogy vannak közöttük olyanok, akik szívesen segítenek Önöknek, szívesen dolgoznak Önökkel együtt,

akkor töltse technológia kereső ablakunkat.

Persze ne felejtse el átnézni a technológia ajánlatokat sem. Lehet, hogy valaki, valakik éppen azt ajánlják, amit Ön keres.

Ha Önnek olyan szellemi terméke van (találmány, know-how, szoftver, használati minta, formatervezési minta, stb.) amelyet hasznosíttatni és/vagy értékesíteni szeretne, akkor töltse ki technológia ajánló ablakunkat. Persze ne felejtse el átnézni a portálunkon található technológia kereséseket sem. Lehet, hogy épp az Ön szellemi termékét keresik.

Ha pedig Ön szívesen venne részt közös fejlesztésekben, akkor nézze át technológia kereső ablakunk közös fejlesztésre  vonatkozó felhívásait. 

A technológia ajánlatokat két féleképen kérheti ablakunkban:

  • egyéni ajánlatként
  • közös fejlesztésként

Az egyéni ajánlat azt jelenti, hogy a fejlesztő vagy a fejlesztők csoportja kapcsolatba lép Önökkel. Önök közvetlenül kommunikálnak egymással. Ez a kommunikáció nyilván nem nyilvános.

A közös fejlesztés pedig azt jelenti, hogy a fejlesztést egy önkéntesekből álló közösség végzi portálunkon. Ebben az esetben a fejlesztés természetesen nyilvános.

 

Portálunk segít abban, hogy a technológia keresők és a tecnológia ajánlók egymásra találjanak!