Felhívás - Fejlesszük együtt ezt a portált
Cím: Fejlesszük együtt ezt a portált
Felhívás kibocsájtója: TREBAG Kft
Típus: Közös
Kiíró: Kövesd Péter
Felajánlott összeg: -
Határidő: Folyamatos
Leírás:
A portálról és céljáról a portálról menűpont alatt olvashatsz.
 
Megtudhatod belőle pl., hogy potálunk egy nyitott innovációs portál. Vagyis olyan portál, amely egyes témáinak fejlesztésébe bárki bekapcsolódhat, akinek a fejlesztéshez megalapozott szakmai javaslata(i) van(nak). A nyitott innovációs módszer azon a felismerésen alapul, hogy nem létezik olyan - akár óriási szellemi tőkével rendelkező - cég vagy intézmény, amely innovációs tevékenységét a cég dolgozóin kivül álló közösség ne tudná nagymértékben segíteni. A cég vagy intézmény dolgozóinak tudása véges, a kivülállóké pedig gyakoraltilag végtelen. Ráadásul mi pedig egy kis magyar mikrovállalkozás vagyunk. Igy hát segítségeteket kérjük! 
 
Nyilván szeretnénk, ha portálunk egy olyan sikeres, nagy látogató számú potállá válna, amely jelentősen hozzájárul a mi tevékenységünk és az érdeklődők által meghatározott egyes szakterületek tudásbázisának növekedéséhez és szolgáltatásiank fejlesztéséhez magyar és nemzetközi szinten egyaránt. Így hát az egyik legfonosabb nyitott innovációs projektünk: magának a portálnak a fejlesztése.
 
Kérjük, ötleteiddel, javaslataiddal járulj hozzá Te is a portál fejlesztéséhez!
 
Javaslatokat várunk pl.:
  • a portál szerkezetének és működésének fejlesztéséhez
  • a portál témaköreinek és tartalmának bővítéséhez (nem csak ötlet szinten, hanem olyan szintig kidolgozva, ahonnan már más részt tud venni a fejlesztésbe)
  • a portál design-jának fejlesztéséhez
  • a portál szolgáltatásainak fejlesztéséhez
  • stb.

Ugyancsak várjuk segítségeteket, a portál hibáinak, hiányosságainak feltárásához és javításához.

Mit tudunk ajánlani segítségetekért?
Egyelőre sajnos nem sokat. Name sokat, hisz portálunknak egyelőre nincs bevétele, és várhatóan hosszabb-rövidebb ideig nem is lesz. Csodák nincsenek, vagy legalább is felettébb ritkák.
 
De tagja lehetsz egy fejlesztő közösségnek, és remélhetően egy nagy közös sikernek. Láthatod megvalósulni, egy szélesebb internetes körbe beintegrálódni munkádat.
 
Mit igérhetünk?
Azt, hogy ha majd lesz bevételünk, akkor abból részesíteni fogjuk, fejlesztő közösségünk legaktívabb, legjobb minőséget produkáló tagjait. Azt már láthatjátok, hogy aktivitásotokat portálunk automatikusan méri. Persze a mérés hibája, hogy csak aktivitást mér, minőséget, alkalmazhatóságot nem. Ezt viszont csak mi tudjuk értékelni. Igérjük, igyekszünk objektívek lenni.
 
Ja és természetesen időnként (elég gyakran) veszünk fel új munkatársakat. Megigérhetjük, hogy amennyiben új munkatársat keresünk, akkor a felvételnél.a fejlesztő közösség legaktívabb, legjobb minőséget produkáló tagjait előnyben részesítjük, ha megfelelő angol tudással (is) rendelkeznek (már azok közül, akik hozzánk akarnak jönni dolgozni). Na ja, mi sem vagyunk bolondok, nyilván a kipróbáltan a legjobb munkatársakat szeretnénk megszerezni. 
 
 
 
Munkára fel! Sok közös sikert mindannyiunknak!
 
Fejlesztői közösség javaslatai
Hozzászóláshoz be kell lépned!
 


Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Innovációs központ > Technológia kereső és ajánló > Fejlesszük együtt ezt a portált