Felhívás - FIX NAGY hozam olvasd el kérlek
Cím: FIX NAGY hozam olvasd el kérlek
Felhívás kibocsájtója: Oliver Klein
Típus: Egyéni
Kiíró: Klein Oliver
Felajánlott összeg: 3000000
Határidő: 2017-05-30
Leírás:

Egy olyan algoritmust/módszert  találtam amellyel a tőzsdén bármely irányba növekedés/csökkenés irányba is hozamot tudunk termelni.

A hozam nagyon változó de midnig pozitív. 10napos periódusban pl (500e Ft tőke) (150e Ft profitot) termelt volna ez pont 30% hozam. Ha viszont ellenkező elmozdulást vártunk volna azaz tévesen ítéltük meg az elmozdulást akkor ugyanekkora tőke mellett 50 ezer profit termelődött volna.
A nyereség mértéke sokmindentől függ mivel nagyon komplex a módszerem, de teljesen biztosnágos, hogy soha ne veszítsünk,  mindig pozitív. Lehet 20% hozamot szerezni még a rosszul megítélt elmozdulásból is csak mellékesen szeretném megjegyezni :)

Helyes a megítélésünk? ha igen akkor nagyobb hozamot kapunk, ha ellenkező irányba mozdul szintén profittal zárhatunk még ha a nyereség nem is óriási. 
Keresek olyan befektetőt aki rendelkezik tőkével támogatna és szeretne személyesen is megismerkedni velem és beszélni erről komolyabban. Előre leszögezem ezt a methodust nem kívánom semmilyen formában elárulni nagy körvonalakpban el tudom mondani mégis hogyan lehetséges ez :)
Amit tudni kell, hogy ez tényleg működik és szeretném kamatoztatni ezt a tudást. Nyílván felmerül a kérdés miért nem magamtól csinálom ezt az egészet. Elárulom: Mert nincs fölös több száz ezrem vagy akár 1 millióm amivel nekifoghatnék mivel nem tudok a fizetésemből félrerakni ekkora összegeket. Remélem elolvassa ezt egy komoly érdeklődő és meg tudunk egyezni 50% 50% osztalékban hiszen a tudásom nagy kincs és ekkora hasznot fixen szerezni lehetetlenség máshogy.

tudunk egyeztetni egy találkozót személyesen is Debrecenben vagy akár Pesten

csak 1 partnert kell találnom mivel nem szélhámos vagyok nem másokat akarok átverni. Ha megvan az első befektető onnan elboldogulok örök életemre :) 

oliverkelinmail@gmail.com

Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Innovációs központ > Technológia kereső és ajánló > FIX NAGY hozam olvasd el kérlek