COACH Duális képzési projekt - Partner találkozó Byalistokban
COACH Duális képzési projekt - Partner találkozó Byalistokban
Feltöltve: Bódi Zsu - 2014-03-24 21:55:19
Dátum: 2014-03-18
Helyszín: Byalistok Poland

A Magyarországon nemrégiben hivatalosan is bevezetett duális képzési rendszer eddigi tapasztalatainak összegyűjtését és jó gyakorlatainak összegzését célzó COACH Duális tréning projekt következő partner meetingjére került sor 2014. Március 18-19.-én a lengyel partnerintézmény szervezésében Byalistok városában.

A készülő kézikönyv következő fő tartalmi részeinek szakmai megvitatásán kívül alkalmunk volt az iskola tanulóinak gyakorlati képzését személyesen megtekinteni, sőt egyes szolgátatásait ki is próbálni!

Emellett látogatást tettünk a byalistoki Műszaki Egyetemen is, ahol az Informatika Kar dékénja mesélt az egyetem vállalatokkal való együttműködéseiről és személyes tapasztalatairól. Szaktanárok végigvezettek minket a korszerű, többek között EUs támogatásból finanszírozott informatikai labor termeiken és pár élő példát is láthattunk, hogy milyen szakmai kihívások/feladatok elé állítják a diákokat nap mint nap.

A projekt szempontjából a következő 2 hónap igen meghatározó, mivel a kézikönyv fő tartalmi része kerül feldolgozásra majd a júniusi záró konferenciára időpontja előtt véglegesítésre. 

További publikációval hamarosan jelentkezünk!

Fejlesszük együtt
Fejlesztést segítő vélemények, javaslatok, videók, fotók.
Hozzászóláshoz be kell lépned!
 


Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Cégünkről > Események > COACH Duális képzési projekt - Partner találkozó Byalistokban