CTT - creatív tanárképzési módszertani képzés integrált osztályokban tanító tanárok számára
CTT - creatív tanárképzési módszertani képzés integrált osztályokban tanító tanárok számára
Feltöltve: Schw Zsó - 2013-03-12 11:09:12

Megszerveztük és persze le is bonyolítottuk a CTT - creative teacher training projekt pilot képzését 2013. március 9-10-én Érden. A roma gyerekek iskolai integrációjával folgalkozó projekt konzorciuma egy olyan multimédiás elemekkel gazdagított (CD-n elérhető) módszertan segédanyagot fejlesztett ki integrált osztályokban tanító tanároknak, és más, a témához kapcsolódó, vagy abban érdekelt szakembereknek, amely segít a frontális oktatástól eltérő igényű tanulók figyelmének lekötését, a tanítás és tanulás egyszerűbbé tételét, játékokon, alternatyv oktatási módszereken keresztül

A pilot képzés keretében 15, a roma integráció témakörében dolgozó szakember vett részt, akik számára gyakorlatokkal gazdagítva bemutattuk a projekt multimédiás CD-jét, mely a módszertani modulokat és kiegészítőket tartalmazza.

Az egybegyűltek aktívan részt vettek a prezentációkon, valamint az azt követő gyakorlatokon és beszélgetéseken, ötleteikkel észrevételeikkel segítve minket, hogy tökéletesítsük az anyagot. Összességében elégedetten távoztak a képzésről. Bár az evaluációs kérdőívek kiértékelése még hátra van :)

bővebb információ a projektről a TREBAG portálon is megtalálható... pont itt

 

Fejlesszük együtt
Fejlesztést segítő vélemények, javaslatok, videók, fotók.
Hozzászóláshoz be kell lépned!
 


Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Cégünkről > Események > CTT - creatív tanárképzési módszertani képzés integrált osztályokban tanító tanárok számára