Munkatársak továbbképzése Firenzében
Munkatársak továbbképzése Firenzében
Feltöltve: nagy enikő - 2020-06-05 17:51:58
Dátum: 2020-02-18
Helyszín: Firenze

2020. február 18–21-én továbbképzésen vehettünk részt a Gyakornoki Központ leendő munkatársainak társaságában Firenzében. A képzésen azon partnerszervezetek tagjai vettek részt, amelyek irányítani fogják az agrár szektorban működő Gyakornoki Központokat, valamint azon partnerszervezetek szakértői, akiknél nem létesül központ. Az öt napos képzés kapacitásépítő tanulási tevékenység volt, amelynek fő célja az Gyakornoki HUB személyzetének képzése volt, hogy képesek legyenek szolgáltatást nyújtani a szakoktatási és szakképzési szereplőknek és a vállalatoknak.
A képzés első napján a délelőtti találkozón számos ország tanulószerződéses gyakorlatsorozatát ismerhették meg a résztvevők, délután pedig a partnerek ellátogattak a Ruffino borkészítő céghez, és a helyszínen megvitatták a gyakorlati képzés tapasztalatait.


A képzés következő két napját a gyakorlati képzésben résztvevő HUB-ok működésének szentelték a partnerek: bemutatták a HUB modelljét és az üzemeltetési kézikönyvet, valamint csoportos tevékenységek során megvitatták a gyakornoki központok helyi üzemeltetéseinek feltételeit. Különös figyelmet kapott az online platform és használata, mivel a platform a projekt ezen szakaszában teljesen kifejlesztett és használatra kész. Emellett csoportos brainstorming tevékenységekben vettek részt a partnerek annak érdekében, hogy ötvözzék a legjobb módszereket a szakképzési szolgáltatók, a kis gazdaságok és más vállalatok, valamint az adott országbeli hallgatók bevonzására. A képzés utolsó napján rövid nemzetközi projektülést tartottak a projekt és a partnerség előtt álló tevékenységek áttekintése céljából.

A képzésre a Toszkán Régió szervezésében került sor, és a kávészüneteket, valamint a találkozó első napjának ebédjét az Istituto Enogastronomico Bettino Ricasoli Siena tanítványai biztosították, akiknek ezúton is szeretnénk ezt megköszönni!

 

Fejlesszük együtt
Fejlesztést segítő vélemények, javaslatok, videók, fotók.
Hozzászóláshoz be kell lépned!
 


Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Cégünkről > Események > Munkatársak továbbképzése Firenzében