Volt Kollégáink

  Schwikker Zsófia 

2011 márciusa óta dolgozom a TREBAG  Kft-nél, a különböző projektek lebonyolításában, tananyagfejlesztésben stb. veszek részt. Állítólag én vagyok a média team is. Ez azt takarja, hogy az én kezemben van legtöbbször a fénképezőgép és a videokamera, és én csinálok úgy mintha tudnék videót vágni és plakátot gyártani. Legtöbbször azért igen meggyőző vagyok wink

Végzettségemet tekintve 2007-ben diplomáztam a Szegedi Tudományegyetem biológus szakán, illetve papíron biológia-angol szakfordító is vagyok. Ezenfelül én felelek jelen portál önkéntes felületéért (sok egyéb más mellett persze), ha kérdés-óhaj-sóhaj-panasz-kérelem-sérelem van tessék hozzám fordulni bizalommal. Én majd jól hárítom másra a problémát hehe.

e-mail cím: zsofia.schwikker@trebag.hu

 

  Dr. Varga-Pintér Barbara

Az egészségmegőrző szemléletmódot, a kezdetektől fogva, édesanyámtól tanultam. Ezirányú tanulmányaimat 10 éves koromban kezdtem, mind a klasszikus, mind a keleti és a természetes megoldásokat választó gyógyászat módszerei felé is nyitott vagyok. 2001-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán, az Egyetem Közegészségtani Intézetében dolgoztam és tanultam 5 évet, majd a Megelőző Orvostan és Népegészségtan szakorvosi vizsga letétele után PhD tanulmányokba kezdtem a Testnevelési és Sporttudományi Kar Egészségtudományi és Sportorvosi Tanszékén. Diplomamunkámban és PhD disszertációmban is a nyugati és a keleti gyógyászat ötvözési lehetőségeivel foglalkoztam, előbbiben a mozgásszervi betegségek közül a Scheuermann-kór kezelési módjaival, utóbbiban pedig a harcművészetek sportélettani, és a Chen-stílusú Taiji Quan egészségre gyakorolt hatásaival. Ezzel a stílussal 2000. januárjában ismerkedtem meg, azóta gyakorlom, 2010-ben a magyar Taiji válogatott tagja lettem, és Han Kui Yuan Mesterem engedélyével 2012-től edzéseket is tartok.

A Trebag Kft.-hez 2011. novemberében kerültem, profilomnak teljes mértékben megfelelő projektekkel foglalkozom: 50 év felettieknek a számukra megfelelő sportolási lehetőségekről szóló tananyag és honlap készítés, gyógynövények egészségügyi hatásai, Taiji oktatás - és Alternatív Mozgás- és Masszázsterapeuta végzettségemmel ezen keresztüli gyógyítás.

e-mail cím: barbara.varga-pinter@trebag.hu

  Bódi Zsuzsanna

Projekteket illetően mindenevő vagyok. Jelenleg agrár, idősödők prevenciója, infokommunikációs technológiák és duális képzés témakörökben vagyok érintett, ezen kívül alkalmam adódott nagyvállalatokkal folytatott tanácsadói projektekbe is belefolyni, ami képzettségemet tekintve talán a legközelebb áll hozzám (BME-Műszaki menedzser; Université Jean Moulin-Institut Administration des Entreprises). Ezen felül minden érdekel ami sporttal, utazással kapcsolatos, a legkedvesebb szabadidős tevékenység számomra mégis a tánc yes, illetve új hobbim/tanulmányom a lakberendezés.      

e-mail cím: zsuzsanna.bodi(kukac)trebag.hu

Orosz Anna Linda

2013-óta vagyok a Trebag csapatának tagja, mint kutató - projektmenedzser. Sokszínű és nap, mint nap új kihívást jelentő feladatkör ez. Jelenleg hazai és nemzetközi tananyag fejlesztési projektekben vagyok érintett elsősorban elektronikus játékfejlesztés és mentálhigiéné témákban, kutatás-fejlesztésben és pályázatírásban. A korábbiakban kultúra és előadó művészeti berkekben foglalkoztam nemzetközi projektmenedzsmenttel. (ExperiDance Társulat & RaM Colosseum). Végzettségemet tekintve közgazdász- szociológus (Corvinus Egyetem, BGF KKFK, Universitá delle Marche) és viselkedéselemző (Debreceni Egyetem) vagyok. Munkaidőn kívül szívesen utazok, sportolok, kalandozok a természetben.

e-mail cím: annalinda.orosz@trebag.hu

 

  Várnai Mónika

2013 szeptembere óta dolgozom a Trebagnál mint kutató – projektmenedzser. Jelenleg legjelentősebb munkafeladatom egy sokszínű és több szakterület képviselőire építő projekt előmozdítása („Építs közösséget – játszva tanulj vállalkozni és válj tudatos fogyasztóvá! Vállalkozási, mezőgazdasági vállalkozási és fogyasztóvédelmi oktató játékokat is tartalmazó digitális eszközök fejlesztése”). Célunk, egy jól felépített online játékon keresztül olyan tudást és képességeket adni a fiataloknak, ami fejleszti az önállóságukat és kezdeményezőképességüket. Nagycsaládos szülőként közvetlenül is átérzem ennek a fontosságát.

Korábbi munkáim során kutatói, projektmenedzseri és projekt asszisztensi feladatokat láttam el szerteágazó témákban itthon és Európában: többek között a Harvard Intézet budapesti irodájában (Harvard Institute for International Development -HIID) közgazdaságtani kutatóként, angol Phare konzultáns cégnél irodavezetőként, magyar környezetvédelmi NGO-nál kutató-irodavezetőként dolgoztam. Végzettségeim: Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem (ma Budapesti Corvinus Egyetem) és Közép-Európai Egyetem (CEU) Környezeti szabályozás és környezetpolitika posztgraduális képzése. Elkötelezett környezetvédő vagyok.

e-mail cím: monika.varnai (at) trebag.hu

Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Volt Kollégáink