Redefine coaching

 

Szeretnénk Önöknek bemutatni és ajánlani az újonnan kifejlesztett REDEFINE (R+D+I vagy K+F+I) Coaching szolgáltatás csomagunkat. Az új szolgáltatás-csomagunk célja, hogy az Önök kompetens munkatársaival együttműködve a változó gazdasági körülmények között is olyan K+F+I tevékenységek megtervezéséhez és megvalósításához nyújtsunk segítséget, amelyek eredményeképpen az Önök vállalata

·         gyorsabban és hatékonyabban fejleszthet új termékeket és szolgáltatásokat miután gyorsabban és jobban tud alkalmazkodni a megváltozott és gyorsan változó gazdasági/piaci körülményekhez,

·         növelni tudja társadalmi elfogadottságát és a vevőinek elégedettségét,

·         a Living Lab módszer alkalmazásával bevonhatja leendő vevőit és partnereit a K+F+I tevékenységbe, és ezzel növelheti e tevékenység eredményességét, csökkentheti kockázatát,

·         pályázati úton K+F+I tevékenységének finanszírozására részben vagy egészében vissza tudja nyerni a befizetett innovációs járulék összegét (2012-től az innovációs járulékot mindenképpen be kell fizetni)*,

·         ezen kívül K+F+I tevékenységét részben az Új Széchenyi Terv vissza nem térítendő pályázati forrásaiból tudja fedezni

·         fel tudjon készülni a 2014-től várható változásokra, amikor előreláthatólag minden magyar K+F+I adókedvezmény és pályázat megszűnik, és forrásokat az Európai Unió 2014-ben kezdődő Horizon 2020 programjában lehet pályázati úton szerezni

·         el tudja érni a K+F+I területén a „kiválóságot”, amely a Horizon 2020 programban való részvétel feltétele

*Jelenlegi ismereteink szerint azok a vállalatok pályázhatnak, akik legalább az utóbbi három évben csökkenteni tudták a befizetendő innovációs járulék összegét és ez az  innovációs járulék csökkentés 2011-ben legalább 40 millió Ft volt.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és többet szeretne tudni a 2012. évi változásokról, a pályázatokról, a Horizon 2020 programról és a living lab módszerről, javasoljuk, olvassa el mellékleteinket.

Miért érdemes minket választani?

1.    Mert 6 éve végzünk K+F menedzsment tanácsadást. Ennek során többek között segítünk a K+F stratégia kidolgozásában, feltárjuk a vállalat K+F tevékenységeit, illetve projektjeit, optimalizáljuk dokumentációinkban a meglévő projekt-folyamatokat. Ez alapján készítjük el a K+F tervet és a részletes költségelszámolást is tartalmazó K+F jelentést.

Néhányan a legismertebb ügyfeleink közül: Magyar Suzuki ZRt, MALÉV Zrt, UPC Magyarország Kft, Invitel Távközlési ZRt, Danone Tejtermék Gyártó és Forgalmazó Kft, Merkantil Bank, stb.

2.    Mert az Európai Unió számos K+F Keretprogramjaiba tartozó és egyéb K+F projektjében vettünk részt.

3.    Mert több mint 50 az Európai Unió Life-long Learning programjába tartozó projektben vettünk, illetve veszünk részt.

Ezek közül kiemeljük az alábbi projekteket:

·         Az INNOSUTRA (http://www.innosupport.net/index.php?id=7&L=5 és InnoLocalSupport (http://www.innosupport.net/index.php?id=202&L=5) projekteket, amelyek során széleskörű innovációs ismereteket fejlesztettünk ki vállalatok/vállalkozások számára. E tananyagokat az Unió legjobb innovációs tananyagai között tartják számon. Ezt bizonyítja, hogy az INNOSUTRA tananyagot az Unió szinte minden nyelvére lefordították.

·         A TREBAG Kft dolgozta ki és de facto koordinálja a Life-long Learning program ICT területéhez tartozó OpenInn projektet. A nemzetközi projekt konzorcium a projekt megvalósítása érdekében közel 500 ezer eurós támogatásban részesül. A pályázat nyerési arány alig 7 %-os volt.

·         TREBAG Kft konzorciumi tagként vesz részt a High Growth Coach projektben, amely gyorsan növekvő vállalkozások vezetői támogatására dolgoz ki módszert és oktatási anyagot.

4.    Mert 2010-ben a NET-MEX Kft-vel közösen létrehoztuk a Nagykovácsi Innovációs Portát és a Jóllét Living Lab-ot (a NET-MEX Kft a TREBAG Kft kapcsolt vállalkozása). A Jóllét Living Lab 2011-ben pályázata alapján a Living Lab-ok Európai Hálózatának (www.enoll.org) tagjává vált. Így bizonyítottan megfelelő gyakorlattal rendelkezik a Living Lab-ok létrehozásában, illetve a módszer alkalmazásában.

5.    Mert 2011-ben magunk is több mint 20 millió Ft-os támogatást nyertünk el az Új Széchenyi Terv KKV-k innovációs tevékenységének támogatására kiírt pályázatán.

6.    Mert az ügyvezető igazgatónk és egy munkatársunk szabadalmi ügyvivő. Így nyilvánvalóan jól értjük a Magyar Szabadalmi Hivatal utód Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának nyelvezetét és munkatársainak munkamódszereit, mely a pályázás és adókedvezmény igénybe vétele esetén folyamán jelentős előnyt jelenthet.

7.    Mert 150 millió Ft/év, illetve 150 millió Ft/káresemény limitű tevékenységi felelősség biztosítással rendelkezünk, mely egyben biztosíték ügyfeleink számára is.

Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Redefine coaching