Légy a saját főnököd! Vállalkozói ismeretek kezdő vállalkozóknak és azoknak, akik vállalkozók akarnak lenni

Szeretne saját vállalkozást alapítani? Nem tudja, hogyan kezdjen hozzá? Szeretné tudni, milyen ismeretekre van szüksége ahhoz, hogy sikeresen, vagy még sikeresebben működtesse vállalkozását?

Tanfolyamunk segítségével elsajátíthatja az alapvető ismereteket egy sikeres vállalkozás működtetéséhez, alapításához. Fontos szabályokat sajátíthat el, valamint megismerkedhet a magyar kis és középvállalkozások számos területével, és ehhez kapcsolódóan számos ötletet meríthet saját vállalkozásához.

Az oktatási anyagot a lehető legváltozatosabb igényeket képviselő felhasználók számára terveztük. Az anyagot az alkalmazotti munkaviszonyban állók, illetve a munkát keresők is hasznosnak találhatják, mert segítségével jobban eligazodhatnak a mindennapi problémák világában és könnyebben értelmezhetik a kihívásokat.

Tananyagunkat esettanulmányokkal, szakmai szószedettel és egyéb kiegészítő anyagokkal tettük aktuálissá és még érdekesebbé.  

Ha kíváncsi tananyagunk hátterére és a modulok tartalmára, tekintse meg projektünket, amely során az anyagok kifejlesztésre kerültek itt

Amennyiben úgy gondolja, Ön is részt venne vállalkozói ismeretek képzésünkön, írjon a info@trebag.hu címre!

Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Légy a saját főnököd! Vállalkozói ismeretek kezdő vállalkozóknak és azoknak, akik vállalkozók akarnak lenni