Stressz menedzsment a szállítási szolgáltató vállalkozásoknak

 

Szeretné, hogy vállalkozásukban fennakadások és a stressz zavaró jelenléte nélkül folyjon a munka? Nem tudja, hogyan mérje fel a stresszfaktorokat munkahelyén, és hogyan csökkentse az elkerülhetetlen stresszhatásokat a hatékonyabb munka, nagyobb teljesítmény, valamint a felszabadult munkahelyi légkör érdekében? Itt az alkalom.

Jelentkezzen stressz menedzsment képzésünkre, melyet kifejezetten a közúti szállítási szektorban tevékenykedő cégeknek, kis és középvállalkozásunknak ajánlunk! Képzési anyagunk részletesen foglalkozik az ilyen cégeket érintő problémákkal, nehézségekkel és stresszfaktorokkal.
Nálunk hatékonyan kiismerheti és kezelheti a stressz okozta kockázatokat mind sofőrjei, raktárosai és vezetősége teljesítményének javítása érdekében. Ezen felül tanfolyamunk segíthet megelőzni vagy csökkenteni a kialakult stresszes állapotot. Különféle megküzdési, konfliktuskezelési, relaxációs és asszertivitási feladatokon/gyakorlatokon keresztül közelebb juthat a stressz Önnek legmegfelelőbb leküzdéséhez, csakis az Önök igényei és szükségletei szerint.

Ha úgy gondolja, Önöknek is segíthetünk, hogy hatékonyan kezeljék a munkahelyi stresszt, írjon az info@trebag.hu címre.

Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Stressz menedzsment a szállítási szolgáltató vállalkozásoknak