Cégünkről

"Ahol a sikert az idősebbek tapasztalatainak és a fiatalok szak- és nyelvtudásának, ambíciójának, kreativitásának és lendületének integrációja biztosítja."

EGY KIS CÉGTÖRTÉNET

A TREBAG Kft 1989-ben alakult német magyar vegyesvállalatként. A többségi tulajdonos a müncheni székhelyű TREBAG Treuhand und Beratung AG volt. A múlt század kilencvenes éveinek elején egy manager buy out (menedzseri kivásárlás) során a jelenlegi cégvezetés megvásárolta a TREBAG Kft-t. Így a Kft tulajdonosa ma is ez a két magyar magán személy.

Az első években elsősorban menedzsment tanácsadással foglalkoztunk német kollégák bevonásával. Tevékenységi körünkbe tartozott fejlesztési tervek készítése a Nemzetgazdasági Minisztérium jogelődei számára elsősorban minőség menedzsment, innovációs, klaszter/virtuális vállalat, e-gazdasági, vállalkozásfejlesztési és ipari/innovációs/tudományos park témákban.

1995 óta foglalkozunk kutatás-fejlesztéssel elsősorban az internetes tartalom fejlesztés és az Internet gyakorlati alkalmazása területén. 2000 óta foglalkozunk tananyagok, - elsősorban e-tananyagok fejlesztésével. E területeken végzett munkánk során számos, Európai Uniós keretprogramokban és az Élethosszig tartó tanulás programba tartozó projektben vettünk részt.

2005 óta foglalkozunk K+F+I menedzsment tanácsadással. E szolgáltatásunkat már eddig is jelentős számú vállalat, nagyvállalat vette igénybe.

2005-ben elnyertük az eFestval díjat és 2006-ban a CEBIT-en vehettük át az European Seal of Excellecy in Multimedia díjat.

           

2010-ben létrehoztuk a Nagykovácsi Innovációs Portát és a Jóllét Living Lab-ot, amely 2011-ben a Living Labok Európai Hálózatának (ENoLL) tagjává vált.

 

 Living Lab

 

FŐ TEVÉKENYSÉGEINK

Kutatás-fejlesztés és innováció

E tevékenységünk alapvetően két csoportra osztható:

Kutatás-fejlesztés, illetve innováció cégünk folyamatos fejlesztése érdekében. Tevékenységünket részben magunk, részben konzorcium tagjaként, szoros együttműködésben végezzük. Munkamódszerünkben olyan korszerű technikákat alkalmazunk, mint pl. a nyitott innováció és a living lab.

Megrendelésre végzett kutatás-fejlesztés, illetve innovációs tevékenység.

Komplex kutatás-fejlesztési és innovációs tanácsadás/redefine coaching

Teljeskörű vagy részszolgáltatást nyújtunk vállalatok és intézmények részére a kutatás-fejlesztési és innovációs projektek kiválasztásától és megtervezésétől, azok menedzselésén és dokumentálásán át egészen a finanszírozást segítő pályázatok kiválasztásáig, illetve megírásáig, valamint az adókedvezmények igénybevételének elősegítéséig.

Tananyagok fejlesztése és oktatás a kifejlesztett tananyagok felhasználásával

E tevékenységet sok esetben az Európai Unió Élethosszig tartó tanulás programjának társfinanszírozásában, nemzetközi konzorciumokban végezzük.

A tevékenység fókuszában

  • az idősödők fizikai és szellemi fittségének megőrzését segítő prevenciós technikák és programok
  • fiatalok karrierépítését és egészséges életmódját segítő módszerek
  • vállalkozások indítását és működtetését segítő tananyagok
  • innovációs menedzsment technikák
  • bio-gazdálkodási és gyógynövény-termesztési ismereteket bemutató anyagok

fejlesztése áll.

Belépés

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Cégünkről